twitter
Google Plus
tumblr
rss

8 Ocak 2024 Pazartesi

Red Dead Redemption 2: AT Sıralaması (En iyi at hangisi?)



Red Dead Redemption 2, Vahşi Batı'nın geniş ve güzel manzaralarını keşfetmenin en iyi yollarından biri, bir ata binmektir. Oyunda, oyuncular çeşitli at türlerini satın alabilir, eğitebilir ve geliştirebilir. Her at türünün kendine özgü özellikleri vardır, bu nedenle oyuncular kendi oyun tarzlarına ve ihtiyaçlarınıza en uygun atı seçebilirler. İşte RDR2 de en iyi atlar listesi...


17) Suffolk Punch


Oyunda çok sayıda Suffolk Punch atı var, çünkü genellikle vagonları çeken onlar oluyor. Etrafta çalabileceğiniz çok şey olduğundan elde edilmesi kolay olduğundan, onları sağlam bir at yapan şeylerden biri de budur.

Taşıma görevi almalarının nedeni, daha büyük vagonları çekmelerine yardımcı olan büyük, ağır çerçeveleridir. Bu tür bir iş için gerekli olduğu gibi, makul miktarda sağlık ve dayanıklılığa sahiptirler. Hız istatistikleri çok iyi değil ama genel olarak güvenilirler.


16) Morgan

Açıkçası bir Morgan'ı Suffolk Punch'tan daha yükseğe çıkaran pek bir şey yok. Ortalama istatistiklere sahip oldukça yaygın bir attırlar. En iyi istatistikleri dayanıklılık ve hızdır, bu da onları iyi ata biner yapar.

Ancak onu Suffolk Punch'tan üstün kılan şey adıdır. Bu cins, baş kahramanımız Arthur Morgan ile aynı ismi paylaşıyor.


15) Kentucky Saddler


Kentucky Saddler'ın arkasındaki istatistikler çok etkileyici olmasa da, herhangi bir kısa yolculuğa mükemmel şekilde uyum sağlayacak erişilebilir bir attır. Morgan'dan biraz daha iyi hız ve dayanıklılıkla, ortalama fiyatı beş dolar daha az.

Bunu diğerlerinden ayıran şey, ortalamanın biraz üzerinde olan sağlık statüsüdür, bu da onu daha tehlikeli at sırtında deneyimler için uygun fiyatlı bir seçenek haline getirir. Bilirsiniz, kanunların kabul etmeyebileceği türden şeyler. Daha yüksek hayatta kalma şansı ve daha düşük yenileme maliyeti, bu türü anılmaya değer kılmaktadır.


14) Shire


Büyük bir at istiyorsanız Shire tam size göre olabilir. Bu hayvanlar çok büyüktür, bu yüzden Suffolk Punch gibi vagonları ve posta arabalarını çekerler. İstatistik açısından bakıldığında, sağlıkları iyi, dayanıklılıkları ve hızları da iyi.

Hayvanı elde etmeye gelince, bu atın çoğu versiyonunu serbest dolaşımdayken çalabilirsiniz. Eğer en iyi cinsi, diğer adıyla Kuzgun Siyahı istiyorsanız, onu ikinci bölümdeki Exit Pursued By A Bruised Ego görevi sırasında elde edebilirsiniz. Görev sırasında hayvanı satmanız teşvik edilir ancak isterseniz sizde kalabilir.


13) Appaloosa

Appaloosa, Arthur'un müttefikleri arasında popüler bir at türüdür; Charles, Trelawny ve Uncle'da da bu at bulunmaktadır. 

Yeterli hız ve sağlığın yanı sıra orta düzeyde yol tutuşa sahipler. Ancak asıl parladıkları yer dayanıklılıklarıdır. Bu güçlü atı yormak zordur, bu da uzun mesafeler kat etmek için iyi bir seçim olduğu anlamına gelir. Belki de zayıf hızlanmaları nedeniyle kısa yarışlar için en iyisi değiller. Bir Appaloosa istiyorsanız Tumbleweed'deki ahırlardan veya Van Horn Ticaret noktasından bir tane satın alabilirsiniz. Alternatif olarak bazıları vahşi doğada bulunabilir.


12) American Paint


Appaloosa ile American Paint arasında istatistik açısından pek bir fark yok. Bu at aynı zamanda mükemmel bir dayanıklılığa ve iyi bir hıza ve vasat bir sağlığa sahiptir. Beygirin tek gerçek dezavantajı hızlanma eksikliğidir, ancak atın seviyesini yükseltirseniz bu çok büyük bir olumsuzluk değildir.

Bu atın bir versiyonunu Tumbleweed'deki ahırlardan satın alabilirsiniz. Ancak biraz para biriktirmek istiyorsanız doğada birkaç tane bulabilirsiniz. Ancak Javier'in versiyonunu çalmaya çalışmayın.

11) American Standardbred


Uygun fiyatlı bir yarış atı arıyorsanız American Standardbred iyi bir seçimdir. Bu hayvanlar, yüksek hızları ve makul hızlanmalarıyla bir yarış atından bekleyeceğiniz türden istatistiklere sahiptir. Ancak dayanıklılıkları ve sağlıkları pek etkileyici olmadığından uzun yolculuklar için isteyebileceğiniz türden bir at değiller. Ancak hızlı sprintler için Standardbred'le yanılgıya düşmezsiniz.

Bu atlardan birini satın almak için Valentine veya Tumbleweed ahırlarına gidin. Ayrıca vahşi doğada bir tane görme şansınız da var.


10) Dutch Warmblood


Hollandalı Warmblood, RDR2'de bir beygir olarak kabul edilir. İstatistikleri dayanıklılık, sağlık ve hız arasında iyi bir denge içerir. Warmblood'un biraz acı çektiği nokta hızlanmadır. Bu nedenle yarış için ideal değiller ancak genel seyahat ve iş ihtiyaçları için sağlam bir seçimdir.


9) Hungarian Half-bred


Dayanıklılık değer verdiğiniz bir şeyse, Macar Melezinden başkasını aramayın. Bu olağanüstü bir savaş atıdır. RDR2'deki savaş atları, adından da anlaşılacağı gibi diğer türlere göre daha sağlam inşa edilmiştir. İstatistikleri sağlık ve dayanıklılık adına hız ve hızlanmayı feda ediyor.

Macarlar için üç farklı kürk çeşidi mevcuttur ve bunlardan ikisi vahşi doğada bulunabilir. Üçüncüsü ise ikinci bölümden sonra Valentine Ahırından satın alınabilecek.

8) Mustang


RDR2'de Mustang'ler çok sınıflı bir at olmaları açısından ilgi çekicidir. Tüm Mustang'ler hem savaş hem de iş atıdır. İstatistiklere gelince, hem dayanıklılık hem de sağlık açısından ortalamanın üzerindedirler, ancak metal kardeşlerinin aksine hızları ortalama kabul edilir.

Bir Mustang edinmek için New Hanover'in merkezi Heartlands bölgesine veya New Austin'deki Fort Mercer yakınlarına gitmeniz gerekecek. En nadir kaplamalı Mustang olan Tiger Striped'ı edinmek istiyorsanız New Austin'deki Rio Del Lobo Rock yakınlarını aramanız gerekecek.


7) Andalusian


Endülüs olağanüstü istatistiklere sahip bir başka büyük savaş atıdır. Diğer benzer atlarda olduğu gibi Endülüs atları da yüksek sağlıkları ve dayanıklılıklarıyla tanınırlar. Ayrıca diğer ırklara göre çok daha agresif olan çok özel bir mizaçları vardır. Korkutulmaları çok zor olduğundan bu onları ideal av atları yapar.

Endülüs, Çilek veya Van Boynuz Ahırından satın alınabilir. Ayrıca etrafta dolaşan birini bulma şansınız da var.


6) Ardennes


Ardenler oyundaki en ağır atlardan bazılarını temsil ediyor. Savaş atlarına gelince, onlar gerçek tanklardır. Savaştan veya diğer hayvanlardan kolayca korkmadıkları için boyutlarıyla birlikte cesaret de gelir. Bu yaratıkların bir diğer avantajı da etkileyici sağlıkları ve dayanıklılıklarıdır.

5) Thoroughbred


Hız istiyorsanız, ihtiyacınız olan şey Safkan bir attır. Bu atlar oyundaki en hızlılardan bazılarını temsil ediyor. Onlar yarış atlarıdır ve hızları ve ivmeleri onları kısa mesafeleri çok hızlı gitmek için tercih edilir kılar. Ancak geri kalan istatistikleri oldukça düşüktür ve bu da onları durumsal kullanım için daha iyi hale getirir.

Paltolardan ikisi vahşi doğada bulunabilir ve üçüncüsü Çilek Ahırlarından satın alınabilir. Arthur'un bu hayvanı diğer çete üyelerinden daha çok sevdiği kesin.

4) Turkoman



Türkmen başka bir çok sınıflı attır. Ancak bu sefer standart ırk ve savaşın bir karışımıdırlar. Bu, bazı fantastik hayvanları yaratan inanılmaz bir kombinasyon. Türkler ortalamanın üzerinde dayanıklılık ve hızlanma ile birlikte yüksek sağlık ve hıza sahiptir.

Yani genel olarak her durum için mükemmel olan, dengeli hayvanlardır. Bununla birlikte, ağır bir fiyat etiketi ile geliyorlar. Bunlardan biri size yaklaşık 1000$'a mal olacak ve Sanit-Denis, Tumbleweed ve Blackwater ahırlarından satın alınabilir.

3) Nokota




Nokota hız göz önünde bulundurularak yetiştirilen başka bir yarış atıdır. Harika yol tutuşu ve hızlanma özellikleri var, bu da onlarla seyahat etmeyi keyifli hale getiriyor. Bu atlar, savaş atlarından veya iş atlarından daha kolay korkutacakları için zor durumlardan kurtulmak için en iyi şekilde kullanılırlar.

Üç farklı kürk türü vardır; ikisi doğada bulunur ve üçüncüsü dördüncü bölümden sonra Saint-Denis ahırlarından 450 dolara satın alınabilir. Bu yüzden pahalıdır, özellikle de hayvana harika bir eyer de alırsanız.

2) Missouri Fox Trotter


Missouri Fox Trotter hem bir yarış hem de iş atıdır. Bu atlar, uygun fiyat etiketleri ile çok yüksek bir seviyeye sahiptir. İki kat seçeneğinin her biri yaklaşık 1.000 dolara mal olacak ancak fiyatına fazlasıyla değer. Olağanüstü hız ve dayanıklılık, olağanüstü hızlanma ve sağlık ile oyundaki en yüksek istatistiklerden bazılarına sahiptirler.


1) Arabian



Red Dead'in sunduğu en iyi at kesinlikle ikonik Arap atıdır. Bu hayvanın istatistikleri hiçbir engel olmaksızın her yönüyle harikadır. Sunulan üç kat arasında nadir bulunan beyaz ceket en iyi seçenektir. Bu aynı zamanda binlerce dolar ödemek zorunda kalmayacağınız tek paltodur - ama yine de fırçalanmayı ve ne olursa olsun temiz tutulmayı hak eden bir attır.

Bu inanılmaz atı elde etmek için Isabella Gölü'nün kuzeybatı tarafına gitmeniz gerekecek. Arap yalnız kalacak ve canavarı evcilleştirmeye çalışırken onu korkutmamak için elinizden geleni yapmalısınız. Onu başarılı bir şekilde ele geçirebilenler, oyundaki en iyi atı elde etmiş olacaklar.







0 yorum:

Yorumlar Hakkında:


Yorum yapmaktan çekinmeyin, Yorumlar hem benim için teşvik, sizin içinde kendinizi ifade edebileceğiniz bir ortam! İyi veya kötü her türlü yoruma açığım. Ha bu arada unutmadan, yaptığınız yorumda bana cevap vermemi beklediğiniz birşey yazdıysanız, lütfen verdiğim cevabı okumak için 1-2 içinde blogumu tekrar kontrol edin.

Yorum Gönder

Etiketgiller

.NET (1) .nomedia (1) .torrent uzantılı (1) *#0228# quick start (1) *#0228# Quick Start ne işe yarıyor (1) 8 mart nedir (1) a/an ve the Kullanımı (1) açamıyorum (1) android dns adresi değiştirme (1) android dosya gizleme hesap makinesi (1) android gizli klasör (1) android market (2) android porno (1) android yasakli site acma programi (1) arkadaş ekleme (1) ayrılık şiirleri (1) ayrılık yazıları (1) ayrılıkla ilgili (1) Battle Royale 0xc000007b hatası (1) Bedelli askerlik (1) Beyaz Ekran Sorunu (2) Blog güncellemeleri (1) blog tema değişimi (2) bowling oyunları (1) bowling skor (1) bowling strike (1) bowlingde skor (1) bozuluyor (1) Bu ağa bağlanamıyor (1) bu ağa bağlanılamıyor windows 8 (1) Bu öğe bulunamadı (1) Call of Duty (1) Cd key already in use (1) clash royale (1) clash royale deste (1) core_ets2mp.dll Hatası (1) counter strike cd key sorunu (1) cs 1.6 (1) cs cd key değiştirme işlemi (1) çalışma prensibi (1) çalışmayı durdurdu (2) çalışmıyor (2) çalıştırma (1) çözüldü (1) çözüm (5) Çözümü (8) ders notu (1) deyimler (2) disk temizleme (1) dll (2) dll dosyası (1) dll hatası (2) DNS (1) DNS adresleri (1) dns ayarları (3) DNS listesi (1) dosya gizleme (1) dosya silinmiyor (1) Dosya Şifreleme (1) dowland (1) dünya kadınlar günü (1) e-devlet (1) En Hızlı DNS (1) English Proverbs (1) ets 2 hava basıncı sorunu (1) ets2 (3) ets2 düşük hava basıncı (1) euro truck simulator 2 (2) euro truck simulator 2 multiplayer (1) face hackleme (1) facebook filmi (1) facebook giremiyorum (3) Facebook Hesabım kapatıldı (1) facebook hesabıma ulaşamıyorum (1) facebook neden açılmıyor (1) facebookta bakım (1) facede profiline kimler bakmış (1) FIFA 18 (1) FIFA 18 DirectX Function Sorunu (1) filtrenize göre iş bulunmuyor (1) fiyat listesi (1) fiyatı ne kadar (1) FM 2018 (1) Football Manager 2018 (1) Fortnite (1) Fortnite Battle Royale (1) giremiyorum (1) Google (9) google güvenlik (1) google hatası (1) göremiyorum (1) görünmesin (1) gösterimi (1) göstermek (1) göstermiyor (2) gözükmesin (1) gözükmesini engellemek (1) GTA 5 (2) GTA 5 Açılmama Sorunu (1) Gta 5 Online bağlantı sorunu (1) GTA 5 yükleme Sorunu (1) GTA v donma sorunu (1) gta v kasma sorunu (1) güncelleme (2) güncelleme duraklatıldı (1) haberi (1) haberleri (3) hack (2) happy new year (1) Hata Kodu: -130 Sayfa yüklenemedi (bilinmeyen hata) (1) hata veriyor (1) hatası (3) hatchback (1) Hayat Hikayesi (1) Ingilizce fillerin 2. ve 3. halleri (1) ie7 (1) ie8 (1) ilginç (1) ilişki durumu (1) ilk kim (1) inanılmaz evlenme teklifi (1) inceleme (5) indir (9) indirim kodu (1) ingilizce ders (1) ingilizce sözler (1) instagram (5) instagram durduruldu (1) instagram geçiçi olarak engellendin (1) instagram güncelleme (1) instagram hatası (1) internet explorer (1) ios (6) ios 11 (1) ios 11 şarj sorunu çözümü (1) istanbul (3) istatistikler (1) iş takip programı (1) javascript (1) kadın (1) kaldırır mı (1) Kamera Sorunu (2) kapandı (1) karakter problemi (1) karakter sorunu (1) kentsel dönüşüm (1) kentsel dönüşüm kira yardımı (1) kentsel dönüşüm laboratuvarı (1) kız arkadaş (1) kız arkadaşı (1) kız tavlama (1) kilitleniyor (1) Kilo Almak icin (1) kim 500 milyar ister (1) kim milyoner olmak ister (15) kimdir (10) klasör gizleme (1) komik resimler (1) korkunç (1) kredi hesaplama (1) kredi notu düşmeyen bankalar (1) kumanda (1) kurucusu kim (1) kurulumu (2) library (1) mantığı nedir (1) Masterchef (1) Masterchef Türkiye (1) Mazda 3 2018 (1) mazda 3 inceleme (1) mp3 (4) mp3 açılımı nedir (1) MSVCR100.DLL (1) Mukemmel Sayı (1) Mustafa (1) mükemmel sayı nedir (1) müslüm gürses kimdir (1) nasıl (23) nasıl çalışır (3) nasıl girerim (1) nasıl gizlenir (1) nasıl kaldırılır (1) nasıl kapatılır (1) nasıl oynanır (1) nasıl silinir (1) nasıl yaparım (6) ne (7) ne demek (11) ne işe yarar (10) ne kadar (1) ne zaman (11) ne zaman kuruldu (1) neden (4) neden açılmıyor (1) neden hata veriyor (1) Need for Speed (5) Need for Speed hatası (1) Need For Speed Payback (1) Need For Speed The Run (1) nfs (5) nfs hot pursuit (2) nfs the run (1) niçin (1) niye (8) oyun (30) oyun hilesi (1) öğe bulunamadı hatası konumunu doğrulayıp yeniden deneyin win 10 (1) örneği (1) örnek proje (1) özellikleri (2) pes 2011 (1) PES 2017 PES 2018 (1) philips tv (1) php (4) PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (1) porna (1) programı (3) pugb (3) QR Kod Nedir (1) resimleri (1) RISK: Global Domination (1) s-voice dil değiştirme (1) s6 özellikleri (1) samsung (10) seditio (6) Seditio eklenti (4) Serel Yereli (1) Sevgili (2) sevgilim (1) sevk tarihi ne demek (1) sistem gereksinimleri (4) sorun (3) sorun çözümü (27) sorunları (1) sorunu (8) sosyal medya (5) sözleri (4) steam (9) steam hatası (4) strike nedir (1) şarj sorunu (1) tavsiye android uygulamaları (1) tavsiye edilen android uygulamaları (1) teknoloji (2) telefon (18) the game malfunctioned hatası (1) Toyota Auris (2) Trackmania Nations Forever (1) troubleshoot3r (2) troubleshooter (21) truckersMP (1) türkçe (3) türkçe yama (2) update (2) update hatası (1) video (3) videoları (2) web dizayn (1) web tasarım (1) web tasarım adana (1) win 10 (1) win10 (3) win7 (4) windows (7) windows 10 (6) windows 7 (5) xinput1_3.dll (1) yasaklı sitelere girmek (2) zaman (1)