twitter
Google Plus
tumblr
rss

27 Temmuz 2012 Cuma

Samsung Galaxy S3 Sorunları



Telefonu alalı yaklaşık 2 hafta oldu. Telefon gerçekten çok iyi ve hızlı. Galaxy s3ü almadan önce forumlarda okuduğum hatalara/sorunlara değinmek istiyorum.


Samsung Galaxy S3 Aramada Sesin Karşıya Gitmemesi/Az Gitmesi


Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Arama yaparken sesler çok net, ve sesinizda gayet gidiyor. Ayrıca telefonun kulaklığı ile de denedim. Herhangi bir ses kaybı fln yok. Ama ses sadece telefon büyük olduğu için, ister istemez yamuk tutunca ses hafiften azalıyor, oda mikrofonu ağzınızdan uzaklaştırdığınız için. Normal kullanmada bir sorun yok.

Samsung Galaxy S3 Kamera Sorunu


Telefonu aldığım günden beri gerek internet siteleri üzerinden gerekse, skype vs üzerinden 2 kamerasını da test ettim. Bağlantınız iyiyse eğer (iyi dediğimde 1mbps) kamerada bir sorun yok. Hem ön kamerasını hemde arka kamerasını test ettim.


Samsung Galaxy S3 Telefonum Çekmiyor


Nokia N70 (eski telefonum) ile karşılaştırdığımda henüz çekmeme gibi bir sorunla karşılaşmadım.(Operatör: Avea)


Samsung Galaxy S3 Isınma Sorunu


Normal gündelik kullanımda (wireless açık) telefonda hiç anormal bir ısınma hissetmedim. Ama illa adını ısınma sorunu olarak koyacaksak, telefonun şarjı %30 larda olduğu zaman bitsin diye oyun oynuyorum (Oyun oynarken, bluetooh+wireless açık ve bağlı, güç tasarruf modu kapalı, müzik dinliyorum). Telefon da hafif bir ısınma oluyor. ki oda çoook normal.

Samsung Galaxy S3 Şarj Sorunu


Eğer normal telefonlara alıştıysanız ve ortalama şarjı 2-3 gün giden bi telefondan sonra samsunga alışmak biraz zor olabilir. Ortalama 24-28 saat gidiyor şarjı. Yani bu da her gün şarj etmeniz gerekiyor anlamına geliyor. Ama 4,8" bir ekranı da beslemek kolay değil. Ama yine de bana göre bu telefonun şarjı normal ama daha da iyi olabilir. daha iyisini yapsınlar kardeşim!

Güncelleme (14.09.2012) : S3ün pili umduğumdan çok daha iyi çıktı. Kendi telefonumdan pil grafiği...

2 gün 15 saat 23 dakika 40 saniye + %12 batarya!




Yardımcı olabileceğim bir konu olursa, bu konu altında yorum olarak paylaşabilirsiniz.

37 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba,

öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim.
ben s3 te radyoyu açtığımda görev yöneticisine girmekte oldukça zorlanıyorum radyo açıkken telefon kasılıyor. ayrıca açıp bir oyun oynayayım dediğimde ısınıyor hadi ısınmayı hoşgörebilirim koskoca ekran elbet ısınma olur ama bu radyo açıkken telefonun kasılması olayı sinirlerimi bozuyor.

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

ayni seyi birde guc tasarruf modunu kapatip denedin mi? belki o zaman duzelir sorunun.

Adsız dedi ki...

İYİ GÜNLER,

SAMSUNG GALAXY 3 İLE YURTDIŞI'NDA ARAMA YAPAMIYORUM..TURKCELL VE SAMSUNG YETKİLİ SATICILARI BUNU AYARLARLA ÇÖZEMEDİLER..SANIYORUM HENÜZ BİLGİ SAHİBİ DEĞİLLER..NE YAPMAM GEREKİR..
SAYGILAR,
DR.EKREM ŞATIRLAR

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

Merhaba Ekrem bey,
gsm operatörünüzden yurtdışına çıktığınız zaman yurtdışı dolaşımına açtırmanız gerekiyor. bir de telefonunuz BTK da kayıtlı değil mi? belki de kayıtsızdır ondan arama yapamıyorsunuzdur. Yani kısacası sorununuzun telefondan ziyade operatör kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Başka bir telefonda aynı işlemi denediniz mi?

Adsız dedi ki...

Benimde telefonum cekmiyor..sinyal çok zayıf şehrin göbeğinde sinir bozucu bir durum.

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

hangi hattı kullanıyorsunuz?

ferdisahinkaya dedi ki...

Merhaba
Isyerimde aktif olarak skype kullaniyorum ve disaridayken de telefonda kullanmak istiyorum. S3 alali henuz bir ay olmadi ancak skype actigimda online olan kisileri goremiyorum. Bilgisayardan giriyorum sorun yok, ipod touch tan giriyorum sorun yok ama S3 ile girince olmuyor. Programi defalarca kaldirip yeniden kurdum cozum olmadi, forumlarda aradim ve bu sorunu yasayan insanlari gordum ama cozebilen yok. Bu konuda bir fikriniz varsa paylasmanizi isterim. Tesekkurler

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

Sorun S3 ten değil, sanırım Skype'in android uygulamasından kaynaklanıyor. Aynı skype yazılımını başka telefonda yükleyin. onda da online olan kişileri göremezsiniz.

Sağlık Ajanı dedi ki...

telefonu ilk çıktığındna beri kullanıyorum. ilk defa bir sorunla karşılaştım ön kamera geçiş yaptım artık normal kameraya dönemiyorum ve ön kamera karanlık hiçbirşey göstermiyor donuyor ısınma sorunu ise artmaya başladı.

Adsız dedi ki...

Merhaba
ben telefonumu alalı 2 gün oldu ilk açtığımda sesi gayet güzel çıkıyordu dokunduğumda, şarkı dinlerken, telefonla konuşurken ve telefonumu biri aradığında, mesaj gönderdiğinde de fakat şimdi ne konusurken benim sesim karsıya gidiyor ne onların sesi bana geliyor, telefon çalmıyor, sesi çıkmıyor, müziklerden ses gelmiyor. Ayrıca telefon saçma bir şekilde yavaşladı. Sinirlerimi çok bozdu bu durum, ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

Merhaba,
Telefonun sesi kısık olabilir mi? arama yaparken sesi açmayı denedin mi?
eğer durduk yere ses gitmiş ise, güncelleme yaparak durumu düzeltebilirsin sanıyorum. Olmazsa

Ayarlar-> Ses

bölümünü biraz kurcala. Oradan belki düzeltebilirsin. Hiç olmadı,

Ayarlar->Cihaz Hakkında-> Yazılım Güncelleştirme-> Güncelle

bölümüne gelerek güncelleme yapmaya çalış. Eğer güncellemeyi bulmuyorsa yakın bi zaman içinde kendisi günceller zaten. Ben aldıktan yaklaşık 5-6 gün sonra kendiliğinden güncelleme buldu, güncelledim. 1-2 ekstra özellik geldi.

Umarım sorunun çözülür.

Unknown dedi ki...

Müzik çalar, youtube video aklına ne gelirse sesi çıkan telefonun; bir kişi aradığında veyahut da ben aradığımda ne benim sesim duyuluyormuş ne karşıdakinin sesi duyuluyor. Güncelleme yapmayı denesem bile aktif bir güncelleme şuanda yok, fabrika ayarlarına da döndüm nafile. Müşteri hizmetleri mail attım cevap verebilen yok, samsung'a ne olmuş?

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

tuhaf..

Adsız dedi ki...

Merhaba benim sorunum facebooka resim yukleyemiyorum (paylaşamiyorum) sonuna kadar yükleniyor gözüküyor fakat sonunda yüklenemedi uyarısı veriyor uygulamayı kaldırıp tekrar yükledik ama sorun cozulmedi bu konuda ne yapabilirim???

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

sorun facebook uygulamasında olabilir. şurada yazılan yorumları bi inceleyin isterseniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana

Unknown dedi ki...

samsung galaxy s1 de kamerada dur-kaydet-dur-kaydet tek dosya halıne gelıyo dıye ozellıgını vardı ama ama s3 te yok ve kac saat kaldıgını yazılı gostermıyo bunu ıcın ne yapmam lazım androidmarket uygulama var mı bı yardımcı olur musun düğünüm yaklasıyo lütfen acil :(

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

@emirhan, şöyle bi uygulama buldum. baya güzel yorum yapmışlar. bi dene istersen.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx&feature=search_result

Adsız dedi ki...

S3 kullanan arkadaşlar ya ben radyo dinlerken bile telefon ısınıyor internete girmemle ısınması bir oluyor bu normal mi sizde de böyle oluyor mu ?

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

bende radyoda, oyun oynarken fln ısınma olmuyor. ısınma sadece 3-4 saat "mobil verisi"nden internete girersem ısınıyor. Wifi de ısınma yok.

Adsız dedi ki...

1 aydır galaksi s3 kullanıyorum sürekli sinyal sorunu var turkcell hat kullanıyorum sehir merkezinde bile sorun var internete girmek iskence oldu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

Telefon kartınızı başka bir telefonda denediniz mi? Belki sorun telefonda değil, hattadır?

Adsız dedi ki...

kartta sorun olabilir dediler değişdim yeni aldım ama aynı düzelmedi bildiğiz bir güncelleme program varmı

elkusta dedi ki...

İyi günler. iki. aydır. S3 kullanıyorum . Hoparlörlerden ses az çıkıyor. S9000 de Voodoo diye bir Program Vardı sesi artırıyordu. S3 için böyle Program ne önerirsiniz Teşekkürler

Adsız dedi ki...

3 gündür s3 'ü kullanıyorum şarj olayı can sıkıcı gibime geliyor fazla gitmesi için yapabileceğim herhangi bir uygulama varmıdır acaba...?

Adsız dedi ki...

Turkcell internette bendede sorun vardı işkence çekiyordum 40 TL - 10.000 SMS , 500 DK HERYÖNE , 250 MB 'A KADAR 3G Ardından Sınırsız Edge Hızında İnternet - Şirket İçi sınırsız - Vodafone Kurumsala geçtim çekme sorunum ortadan kalktı...

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

@Adsız (24 ekim), şarjın daha çok gitmesi için güç tasarruf modunu etkinleştir. Ekranın ışığını çok fazla açma veya otomatiğe getir. Bir uygulama olduğunu sanmıyorum, varsa da ben bilmiyorum.

Adsız dedi ki...

BEN TELEFONLA ARAMA YAPARKEN KULAĞIMA YANAŞTIRDIĞIMDA EKRAN OTOMATİK KİTLENİYODU FAKAT 2 GÜNDÜR KİTLRNMİYOR VE KONUŞURKEN ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN

Adsız dedi ki...

Ekranın altında çıkan uyarı yazısını nasıl kapatabilirim? (galaxy s3)

Arkadaşlar merhaba,
Resimde gördüğünüz üzere ekranın altında sürekli uyarılar çıkıyor ve kayboluyor. Mesela "güç modu aktif", "... ağına bağlanıldı", " resim silindi" vs vs vs
Nereye baktıysam hangi ayarı kurcaladıysam bulamadım nereden kapatılacağını. Bu uyarıları görmek istemiyorum ekranımda. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

https://www.dropbox.com/s/s5jd6r1mcvgmpdb/Screenshot_2012-11-21-15-15-00.png

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

Son zamanlarda abuk subuk bi uygulama yukledin mi? Ondan kaynaklaniyor alabilir.

Adsız dedi ki...

Merhaba ben kulakligimi kulaklik girisine taktigim zaman telefonum kulakligin girdigini gormuyor ve kulakligimi kullanamiyorum kendi kulakligimi baska telefonda denedim ve calisti yani sorun benim telefonumda ama ayarlarindami yoksa kulaklik girisindemi anlamadim bana yardim edebilirmisiniz?
Tesekkurler simdiden.

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

Merhaba

Peki telefonunda baska bir kulakligi denedin mi?

adsız dedi ki...

Merhaba. 1aydir s3 kullanicisiyim. Telefonu guncelledikten sonra skype de gorusme yaparken problem yasamaya basladim. Gorusmelerim 2-3 dakika sonrasi kendiliginden kesiliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Mobil veriden baglandigimda sorun yok. Sadece wifi kesiliyor. Ancak modemim gayet iyi calismakta. Simdiden tesekkurler.

İzmir dedi ki...

Merhaba
Powercam ve instagram programlarını yükledim fakat çekimi baş aşağı yapıyor bir türlü ayarı duzeltemedim.farklı bir telefon kullandigimdada bu programlar yukluydu soru çıkmamıştı bunda neden bu sorunu yaşıyorum

Adsız dedi ki...

media markt den aldıgım s3 bır kac gun olmadan kendını resetlemeye basladı..musterı hızmetlerı kıes yukle vs vs bısıler anlattı olmadı..dıger musterı hızkmetlerı yetklısı olurmu format at dedı..oda olmadı..buarada guncelle dedı arkadaslar gıttık bır yerden guncelledık..sımdı servıse goturdum dısardan yazılım yuklemıssın yasal degıl garantı dısı olmus bu cıhaz...ana kart degıstırmek gerek oda 800 bılmeem kac lıra..suan telefonu servısten aldım ve servıs sonrası telefonum artık arama yapmıyor ve kabul etmıyor..ne yapsam bılemedım cıldırmak uzereyım..
dıyeceksın cahılsın ne ısın var dısardan yukleme yaptırdın haklısın sozum yok..pekı samsung buna hıcmı bırsey yapamıyor..bırısı bır akıl versın..

Adsız dedi ki...

telefonumun müzik çalarında albüm kapağına galeriden seçtiği bir resmi koyuyor bunu nasıl düzeltebilirim ?

Unknown dedi ki...

merhaba benim sorunum şu: telefonumu bilgisayara bağladığım zaman fotograflara önizleme yapmıyor ve tarih sırasına öre atmıyor. karışık atıyor. nasıl çözebilirm??

Adsız dedi ki...

Telefonla konuşurken gelen aramayı görme olarak oldu teşekkürler

Yorumlar Hakkında:


Yorum yapmaktan çekinmeyin, Yorumlar hem benim için teşvik, sizin içinde kendinizi ifade edebileceğiniz bir ortam! İyi veya kötü her türlü yoruma açığım. Ha bu arada unutmadan, yaptığınız yorumda bana cevap vermemi beklediğiniz birşey yazdıysanız, lütfen verdiğim cevabı okumak için 1-2 içinde blogumu tekrar kontrol edin.

Yorum Gönder

Etiketgiller

.NET (1) .nomedia (1) .torrent uzantılı (1) *#0228# quick start (1) *#0228# Quick Start ne işe yarıyor (1) 8 mart nedir (1) a/an ve the Kullanımı (1) açamıyorum (1) android dns adresi değiştirme (1) android dosya gizleme hesap makinesi (1) android gizli klasör (1) android market (2) android porno (1) android yasakli site acma programi (1) arkadaş ekleme (1) ayrılık şiirleri (1) ayrılık yazıları (1) ayrılıkla ilgili (1) Battle Royale 0xc000007b hatası (1) Bedelli askerlik (1) Beyaz Ekran Sorunu (2) Blog güncellemeleri (1) blog tema değişimi (2) bowling oyunları (1) bowling skor (1) bowling strike (1) bowlingde skor (1) bozuluyor (1) Bu ağa bağlanamıyor (1) bu ağa bağlanılamıyor windows 8 (1) Bu öğe bulunamadı (1) Call of Duty (1) Cd key already in use (1) clash royale (1) clash royale deste (1) core_ets2mp.dll Hatası (1) counter strike cd key sorunu (1) cs 1.6 (1) cs cd key değiştirme işlemi (1) çalışma prensibi (1) çalışmayı durdurdu (2) çalışmıyor (2) çalıştırma (1) çözüldü (1) çözüm (5) Çözümü (8) ders notu (1) deyimler (2) disk temizleme (1) dll (2) dll dosyası (1) dll hatası (2) DNS (1) DNS adresleri (1) dns ayarları (3) DNS listesi (1) dosya gizleme (1) dosya silinmiyor (1) Dosya Şifreleme (1) dowland (1) dünya kadınlar günü (1) e-devlet (1) En Hızlı DNS (1) English Proverbs (1) ets 2 hava basıncı sorunu (1) ets2 (3) ets2 düşük hava basıncı (1) euro truck simulator 2 (2) euro truck simulator 2 multiplayer (1) face hackleme (1) facebook filmi (1) facebook giremiyorum (3) Facebook Hesabım kapatıldı (1) facebook hesabıma ulaşamıyorum (1) facebook neden açılmıyor (1) facebookta bakım (1) facede profiline kimler bakmış (1) FIFA 18 (1) FIFA 18 DirectX Function Sorunu (1) filtrenize göre iş bulunmuyor (1) fiyat listesi (1) fiyatı ne kadar (1) FM 2018 (1) Football Manager 2018 (1) Fortnite (1) Fortnite Battle Royale (1) giremiyorum (1) Google (9) google güvenlik (1) google hatası (1) göremiyorum (1) görünmesin (1) gösterimi (1) göstermek (1) göstermiyor (2) gözükmesin (1) gözükmesini engellemek (1) GTA 5 (2) GTA 5 Açılmama Sorunu (1) Gta 5 Online bağlantı sorunu (1) GTA 5 yükleme Sorunu (1) GTA v donma sorunu (1) gta v kasma sorunu (1) güncelleme (2) güncelleme duraklatıldı (1) haberi (1) haberleri (3) hack (2) happy new year (1) Hata Kodu: -130 Sayfa yüklenemedi (bilinmeyen hata) (1) hata veriyor (1) hatası (3) hatchback (1) Hayat Hikayesi (1) Ingilizce fillerin 2. ve 3. halleri (1) ie7 (1) ie8 (1) ilginç (1) ilişki durumu (1) ilk kim (1) inanılmaz evlenme teklifi (1) inceleme (5) indir (9) indirim kodu (1) ingilizce ders (1) ingilizce sözler (1) instagram (5) instagram durduruldu (1) instagram geçiçi olarak engellendin (1) instagram güncelleme (1) instagram hatası (1) internet explorer (1) ios (6) ios 11 (1) ios 11 şarj sorunu çözümü (1) istanbul (3) istatistikler (1) iş takip programı (1) javascript (1) kadın (1) kaldırır mı (1) Kamera Sorunu (2) kapandı (1) karakter problemi (1) karakter sorunu (1) kentsel dönüşüm (1) kentsel dönüşüm kira yardımı (1) kentsel dönüşüm laboratuvarı (1) kız arkadaş (1) kız arkadaşı (1) kız tavlama (1) kilitleniyor (1) Kilo Almak icin (1) kim 500 milyar ister (1) kim milyoner olmak ister (15) kimdir (10) klasör gizleme (1) komik resimler (1) korkunç (1) kredi hesaplama (1) kredi notu düşmeyen bankalar (1) kumanda (1) kurucusu kim (1) kurulumu (2) library (1) mantığı nedir (1) Masterchef (1) Masterchef Türkiye (1) Mazda 3 2018 (1) mazda 3 inceleme (1) mp3 (4) mp3 açılımı nedir (1) MSVCR100.DLL (1) Mukemmel Sayı (1) Mustafa (1) mükemmel sayı nedir (1) müslüm gürses kimdir (1) nasıl (23) nasıl çalışır (3) nasıl girerim (1) nasıl gizlenir (1) nasıl kaldırılır (1) nasıl kapatılır (1) nasıl oynanır (1) nasıl silinir (1) nasıl yaparım (6) ne (7) ne demek (11) ne işe yarar (10) ne kadar (1) ne zaman (11) ne zaman kuruldu (1) neden (4) neden açılmıyor (1) neden hata veriyor (1) Need for Speed (5) Need for Speed hatası (1) Need For Speed Payback (1) Need For Speed The Run (1) nfs (5) nfs hot pursuit (2) nfs the run (1) niçin (1) niye (8) oyun (30) oyun hilesi (1) öğe bulunamadı hatası konumunu doğrulayıp yeniden deneyin win 10 (1) örneği (1) örnek proje (1) özellikleri (2) pes 2011 (1) PES 2017 PES 2018 (1) philips tv (1) php (4) PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (1) porna (1) programı (3) pugb (3) QR Kod Nedir (1) resimleri (1) RISK: Global Domination (1) s-voice dil değiştirme (1) s6 özellikleri (1) samsung (10) seditio (6) Seditio eklenti (4) Serel Yereli (1) Sevgili (2) sevgilim (1) sevk tarihi ne demek (1) sistem gereksinimleri (4) sorun (3) sorun çözümü (27) sorunları (1) sorunu (8) sosyal medya (5) sözleri (4) steam (9) steam hatası (4) strike nedir (1) şarj sorunu (1) tavsiye android uygulamaları (1) tavsiye edilen android uygulamaları (1) teknoloji (2) telefon (18) the game malfunctioned hatası (1) Toyota Auris (2) Trackmania Nations Forever (1) troubleshoot3r (2) troubleshooter (21) truckersMP (1) türkçe (3) türkçe yama (2) update (2) update hatası (1) video (3) videoları (2) web dizayn (1) web tasarım (1) web tasarım adana (1) win 10 (1) win10 (3) win7 (4) windows (7) windows 10 (6) windows 7 (5) xinput1_3.dll (1) yasaklı sitelere girmek (2) zaman (1)