twitter
Google Plus
tumblr
rss

30 Ocak 2011 Pazar

Call of duty Black Ops sistem gereksinimleri


İşletim sistemi: Windows Vista/XP/7
İşlemci: Intel Core2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better
RAM: 2GB
Boş disk alanı: 12GB
Ekran kartı: Shader 3.0 destekli ya da daha iyisi, 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950Pro ya da daha iyisi
"ananın amını kopyala hdligtvyayin hakanzorbey kendimceyazilar.blogspot.com orospu çocuğu ! "
Call of Duty: Black Ops

Arada lazım oluyor,bloga koyayım dedim :F

Need for Speed Hot Pursuit PC inceleme


Satışa sunulduğu gün SDN Magazin'de yayınladığımız incelemesinin detaylandırılmış hali ile karşınızda Need for Speed: Hot Pursuit! Bu oyun oynanır!

Son yıllarda sıklıkla tarz değiştiren Need for Speed (NFS), en son Shift ile büyük beğeni toplamıştı. Simülasyonu andıran yapısıyla oyun, şimdiye dek satışa sunulmuş NFS'ler içinde en gerçekçi yarış hissini veren isimdi. Neredeyse önceki sokak yarışı oyunları kadar ilgi gören Shift'in ardından, yayıncı Electronic Arts bir kez daha direksiyon kırmaya karar verdi.

Burnout serisinin yapımcısı Criterion Games ile çalışmaya karar veren Electronic Arts, Shift'in ekibini (Slightly Mad) ayırdı. Böylelikle Need for Speed başlığı ikiye ayrılmış oldu.

Bir yanda Slightly Mad, gizlice Shift 2: Unleashed'i geliştirmeye başladı. Diğer yanda Criterion Games ise Hot Pursuit'i hazırlamaya koyuldu. Serinin külliyatını bilenler hatırlayacaklardır. Need for Speed: Hot Pursuit (NFS 3) ismiyle ilk defa 1998'de karşılaştık. Ardından 2002'de ise Need for Speed: Hot Pursuit 2 raflarda yer bulmuştu.

Bu oyunların en önemli özelliği, sadece diğer yarışçılarla değil, polislerle de kapışıyor olmanızdı. Hatta polis olup, hız limitini katbekat geçenlerin yakasına yapışmanız da söz konusuydu. Aradan geçen yılların ardından Electronic Arts, Burnout'un yapımcılarının ellerinde yeni bir Hot Pursuit (10 yaş üstü için) geliştirdi.
Buraya kadar oyunla ilgili alıntı olarak genel bilgi verdim.Kendi izlenimimi sorarsanız,oyun gerçekten çok güzel,tabii böylesine güzel oyunu rahatça oynayabilmek için güzel de bi bilgisayarınızın olması lazım haliyle(bu oyunu i7 işlemcili bir laptopta oynadım).
Grafikler gerçekten nfs ekibinin şuana kadar ki en iyi grafikleri diyebilirim.Oyunda en çok dikkati çeken şey şu ki, drift.
Drift meraklıları oyuna bayılacaklardır.Çünkü oyundaki her virajı sanki gerçekten drift yapıyormuşunuzcasına dönebiliyorsunuz.Drift olayını çözmüşler yani kısaca. İster polis,ister kaçak olabiliyorsunuz.Multiplayer oynamadım ama sanırım arkadaşlarınızdan 3-4 ü polis,siz kaçabiliyorsunuz,ya da ekip olarak polis,veya kaçak olabiliyorsunuz.

Etiketgiller:
yanlama , açılmıyor , anti aliasing , hatası , cheat , car list , video , save game , başlangıç müziği , bitmiş save game , oyun sonu , bedava , multiplayer oynamak , demo , full , hamachi , torrent , hot file , harita , jar , jammer , keygen , kurulumu , key generator , oyun kasıyor , limited edition , şarkıları , yama , türkçe , update , Güncelleme

29 Ocak 2011 Cumartesi

PES 2011 de inanilmaz Acik


Bi arkadaşın blogunda gezerken okudum,paylaşayım dedim.Konu “Pes 2011 inanılmaz açık!” Açık olarak söylenen şu,
"frikik kullanırken izin verilmesinden sonra rakip takımın direk frikikteki sabit topu frikiği kullanmadan oyuna sokması idi ama sanırım oyuna soktuktan sonra takım topa dokunana kadar rakip takım oynuyamıyor" muş

Video : http://www.haber365.com/VideoL/PES_2011de_Inanilmaz_Acik/Tumu/Izlenen/0/

Pes hayranlarını haberdar edeyim dedim.

18 Ocak 2011 Salı

System Tool virusunu nasil silerim ?


Eğer yandaki gibi aptal bi programın kendisini antivirüs olarak gösterip, antivirüs programınızı parayla güncelleyin,sizi bilgisayarınızdaki trojan,malware vs den kurtarıcam deyip sizi kandırmaya çalışıyorsaaa,doğru yerdesiniz :)

Geçenlerde komik resimlerin olduğu bir sitede dolanırken aniden birşeyler indirmeye çalıştı site,iptal etmeme rağmen yarım saat sonra sizin karşılaştığınız ekranlarla,zırt pırt çıkan uyarılarla karşılaştım.Üstelik uyarılar daha kapanmadan yenisi açılıyordu..
Çözüm basit,panik yapmanıza gerek yok.Öncelikle aynı virüsten mi bahsediyoruz ona bi bakalım.Aşağıdaki gibi uyarılar alıyorsanız, "System Tool" virüsü var bilgisayarınızda.Nedir bu virüsün sürekli çıkan uyarıları..

Warning!
Application cannot be executed. The file cmd.exe is infected.
Please activate your antivirus software.

System Tool Warning
Your PC is infected with dangerous viruses. Activate antivirus protection to prevent data loss and avoid the theft of your credit card details.
Click here to activate protection.

System Tool Warning
Intercepting programs that may compromise your private and harm your system have been detected on your PC.
Click here to remove them immediately with System Tool.

Security Monitor: WARNING!
Attention: System detected a potential hazard (TrojanSPM/LX) on your computer that may infect executable files. Your private information and PC safety is at risk. To get rid of unwanted spyware and keep your computer safe you need to update your current security software.
CLick Yes to download official intrusion detection system (IDS software).

Warning: Your computer is infected
Windows has detected spyware infection!
Click this message to install the last update of Windows security software…

This infection will also change the background of your Windows desktop to display this

Warning!
Your’re in Danger!
Your Computer is infected with Spyware!

All you do with your computer is stored forever in your hard disk. When you visit sites, send emails… All your actions are logged. And it is impossible to remove them with standard tools. Your data is still available for forensics, and in some cases

For your boss, your friends, your wife, your children. Every site you or somebody or even something, like spyware, opened in your browsers, with all the images, and all the downloaded and maybe later removed movies or mp3 songs – ARE STILL THERE and could break your life!

Secure yourself right now!
Removal all spyware from your PC!

Gelelim Çözüme,virüsü silmeye..
www.malwarebytes.org sitesine giriyoruz.Orada üstte sol tarafta, "Download Free version" diyoruz.programı indirdikten sonra,bilgisayarınızı "ağ desteği ile güvenli mod" ile başlatıyoruz.Daha sonra burada malwarebytes sitesinden indirdiğimiz gerçek antivirüs programını kuruyoruz.Programı kurduktan sonra, "hızlı tarama" seçeneğini seçip,hızlıca bilgisayarımızı tarıyor ve virüsü buluyor(program türkçedir,nereden silecem,nasıl yaparım gibi sorununuz olmaz sanıyorum).Sonra virüsü sildikten sonra restart yapın ve bilgisayarınızı kulllanmaya devam edin.Hepsi bu kadar.Takıldığınız yer olursa,konu altına yorum yaparak sorabilirsiniz.

9 Ocak 2011 Pazar

Facebook degisik profil resmi yapma (yeni profil için)



Facebook yeni profile geçtikten sonra belki sağda solda görmüşşünüzdür böyle ilginç profil resimleri..
Aslında yapmak çok zor değil,çeşitli yollar var yapmak için. facebook uygulaması kullanan var,photoshopta resmini bölüp,sonra etiketleyip öyle de yapan var.Facebook uygulaması ile de yapılıyor ama resminizin köşesine link ekliyor.Ben size el emeği,bi photoshop dosya örneği sunayım.Siz resimlerinizi o cetvellerle gösterdiğim yere uyarlayın,sonra resmi "Save for web & Devices" seçeneği ile kaydedin.Sonra oluşturduğunuz "images" klasörünün içinde bölünmüş resimlerinizi bulun,facebook'a upload edin.Sonra etiketleyin,hepsi bu :)
Profilimden görüp isteyen arkadaşlar oldu,buradan açıklığa kavuşturayım dedim :)
Facebookta ilginç profil resmi yapmak için gerekli psd dosyası..
Facebook ilginç profil resmi download psd

Ekleme:
Normalde o bölünmüş bölümlerden çıkan resimleri yükleyeceksiniz,hepsini değil.Resimde gösterdiğim yerleri upload edeceksiniz sadece.Sağda gösterdiğim bölümü profil resminiz olacak şekilde,solda gösterdiğim yerleri normal bir albume yükleyin,kendinizi etiketleyin.

İlgili resim:


Etiketgiller

.NET (1) .nomedia (1) .torrent uzantılı (1) *#0228# quick start (1) *#0228# Quick Start ne işe yarıyor (1) 8 mart nedir (1) a/an ve the Kullanımı (1) açamıyorum (1) android dns adresi değiştirme (1) android dosya gizleme hesap makinesi (1) android gizli klasör (1) android market (2) android porno (1) android yasakli site acma programi (1) arkadaş ekleme (1) ayrılık şiirleri (1) ayrılık yazıları (1) ayrılıkla ilgili (1) Battle Royale 0xc000007b hatası (1) Bedelli askerlik (1) Beyaz Ekran Sorunu (2) Blog güncellemeleri (1) blog tema değişimi (2) bowling oyunları (1) bowling skor (1) bowling strike (1) bowlingde skor (1) bozuluyor (1) Bu ağa bağlanamıyor (1) bu ağa bağlanılamıyor windows 8 (1) Bu öğe bulunamadı (1) Call of Duty (1) Cd key already in use (1) clash royale (1) clash royale deste (1) core_ets2mp.dll Hatası (1) counter strike cd key sorunu (1) cs 1.6 (1) cs cd key değiştirme işlemi (1) çalışma prensibi (1) çalışmayı durdurdu (2) çalışmıyor (2) çalıştırma (1) çözüldü (1) çözüm (5) Çözümü (8) ders notu (1) deyimler (2) disk temizleme (1) dll (2) dll dosyası (1) dll hatası (2) DNS (1) DNS adresleri (1) dns ayarları (3) DNS listesi (1) dosya gizleme (1) dosya silinmiyor (1) Dosya Şifreleme (1) dowland (1) dünya kadınlar günü (1) e-devlet (1) En Hızlı DNS (1) English Proverbs (1) ets 2 hava basıncı sorunu (1) ets2 (3) ets2 düşük hava basıncı (1) euro truck simulator 2 (2) euro truck simulator 2 multiplayer (1) face hackleme (1) facebook filmi (1) facebook giremiyorum (3) Facebook Hesabım kapatıldı (1) facebook hesabıma ulaşamıyorum (1) facebook neden açılmıyor (1) facebookta bakım (1) facede profiline kimler bakmış (1) FIFA 18 (1) FIFA 18 DirectX Function Sorunu (1) filtrenize göre iş bulunmuyor (1) fiyat listesi (1) fiyatı ne kadar (1) FM 2018 (1) Football Manager 2018 (1) Fortnite (1) Fortnite Battle Royale (1) giremiyorum (1) Google (9) google güvenlik (1) google hatası (1) göremiyorum (1) görünmesin (1) gösterimi (1) göstermek (1) göstermiyor (2) gözükmesin (1) gözükmesini engellemek (1) GTA 5 (2) GTA 5 Açılmama Sorunu (1) Gta 5 Online bağlantı sorunu (1) GTA 5 yükleme Sorunu (1) GTA v donma sorunu (1) gta v kasma sorunu (1) güncelleme (2) güncelleme duraklatıldı (1) haberi (1) haberleri (3) hack (2) happy new year (1) Hata Kodu: -130 Sayfa yüklenemedi (bilinmeyen hata) (1) hata veriyor (1) hatası (3) hatchback (1) Hayat Hikayesi (1) Ingilizce fillerin 2. ve 3. halleri (1) ie7 (1) ie8 (1) ilginç (1) ilişki durumu (1) ilk kim (1) inanılmaz evlenme teklifi (1) inceleme (5) indir (9) indirim kodu (1) ingilizce ders (1) ingilizce sözler (1) instagram (5) instagram durduruldu (1) instagram geçiçi olarak engellendin (1) instagram güncelleme (1) instagram hatası (1) internet explorer (1) ios (6) ios 11 (1) ios 11 şarj sorunu çözümü (1) istanbul (3) istatistikler (1) iş takip programı (1) javascript (1) kadın (1) kaldırır mı (1) Kamera Sorunu (2) kapandı (1) karakter problemi (1) karakter sorunu (1) kentsel dönüşüm (1) kentsel dönüşüm kira yardımı (1) kentsel dönüşüm laboratuvarı (1) kız arkadaş (1) kız arkadaşı (1) kız tavlama (1) kilitleniyor (1) Kilo Almak icin (1) kim 500 milyar ister (1) kim milyoner olmak ister (15) kimdir (10) klasör gizleme (1) komik resimler (1) korkunç (1) kredi hesaplama (1) kredi notu düşmeyen bankalar (1) kumanda (1) kurucusu kim (1) kurulumu (2) library (1) mantığı nedir (1) Masterchef (1) Masterchef Türkiye (1) Mazda 3 2018 (1) mazda 3 inceleme (1) mp3 (4) mp3 açılımı nedir (1) MSVCR100.DLL (1) Mukemmel Sayı (1) Mustafa (1) mükemmel sayı nedir (1) müslüm gürses kimdir (1) nasıl (23) nasıl çalışır (3) nasıl girerim (1) nasıl gizlenir (1) nasıl kaldırılır (1) nasıl kapatılır (1) nasıl oynanır (1) nasıl silinir (1) nasıl yaparım (6) ne (7) ne demek (11) ne işe yarar (10) ne kadar (1) ne zaman (11) ne zaman kuruldu (1) neden (4) neden açılmıyor (1) neden hata veriyor (1) Need for Speed (5) Need for Speed hatası (1) Need For Speed Payback (1) Need For Speed The Run (1) nfs (5) nfs hot pursuit (2) nfs the run (1) niçin (1) niye (8) oyun (30) oyun hilesi (1) öğe bulunamadı hatası konumunu doğrulayıp yeniden deneyin win 10 (1) örneği (1) örnek proje (1) özellikleri (2) pes 2011 (1) PES 2017 PES 2018 (1) philips tv (1) php (4) PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (1) porna (1) programı (3) pugb (3) QR Kod Nedir (1) resimleri (1) RISK: Global Domination (1) s-voice dil değiştirme (1) s6 özellikleri (1) samsung (10) seditio (6) Seditio eklenti (4) Serel Yereli (1) Sevgili (2) sevgilim (1) sevk tarihi ne demek (1) sistem gereksinimleri (4) sorun (3) sorun çözümü (27) sorunları (1) sorunu (8) sosyal medya (5) sözleri (4) steam (9) steam hatası (4) strike nedir (1) şarj sorunu (1) tavsiye android uygulamaları (1) tavsiye edilen android uygulamaları (1) teknoloji (2) telefon (18) the game malfunctioned hatası (1) Toyota Auris (2) Trackmania Nations Forever (1) troubleshoot3r (2) troubleshooter (21) truckersMP (1) türkçe (3) türkçe yama (2) update (2) update hatası (1) video (3) videoları (2) web dizayn (1) web tasarım (1) web tasarım adana (1) win 10 (1) win10 (3) win7 (4) windows (7) windows 10 (6) windows 7 (5) xinput1_3.dll (1) yasaklı sitelere girmek (2) zaman (1)