twitter
Google Plus
tumblr
rss

11 Mayıs 2010 Salı

YGS de Torpil (Yılmaz ilker şahin) YALANI

Yılmaz ilker şahin adında bir vatandaşımıza "torpil","vali oğlu","tbmm başkanının oğlu" gibi bir çok söylemler çıkıyor.
Nasıl oluyorda sadece türkce sınavı çözerek bu kadar puan alınabiliyor.Yoksa gerçekten toprilmiydi ?

ilgili resim şu : http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs504.ash1/29826_396148149939_301070344939_3833028_7029983_n.jpg

Ben bu konuyu araştırdım ve sizlerinde bilgi sahibi olmanızı istedim..

internette karşıma ilk çıkan yorum babasının bi siteye yazdığı yorum..
site: mustafac.wordpress.com/2010/05/11/ygs-sonucunda-fiyasko/
-----------------
YUKARIDA TC KİMLİK NO VERİLEN YILMAZ İLKKER ŞAHİN BENİM OĞLUM. TORPİL FALAN DEĞİL. GÖRME KAYBI OLDUĞU İÇİN BAZI SORULARDAN ( ŞEKİLLİ SORULARDAN)MUAF TUTULDUĞUNDAN VE TÜRKÇEDEN MUAFİYETİ OLMADIĞI İÇİN TÜRKÇE HARİCİ BÖLÜMLERDEKİ NETLERİ BELİRTİLMEMİŞTİR. ÖSYM ÖZÜRLÜLER İÇİN DEĞİŞİK DEĞERLENDİRME YAPMAKTADIR. OĞLUM SINAVA ÖZÜRLÜ OLARAK ÜÇ GÖREVLİ GÖZETMEN EŞLİĞİNDE SINAVA GİRMİŞTİR. BAZI SİTELERDE VE FORUMLARDA TORPİLLİ,EMNİYET MD. OĞLU, MİLLETVEKİLİ GİBİ YAKIŞTIMALARDA BULUNULMUŞTUR, BİZ MERSİNDE YAŞAYAN SADE SIRADAN VATANDAŞLARIZ BİLGİLERİNİZE SUNARIZ. SAYGILARIMLA

----------

2. bi yorum ise şu siteden yine babası cevap veriyor
site: frmtr.com/sinavlar-ve-hazirlik-osym/3434380-osym-nin-yaptigi-rezillik-yilmaz-ilker-sahin-kimdir-3.html

Arkadaşlar Herşeyin Altında İlla Birşeyler Aramanız Mı Gerekiyor ÖSYM'nin Görme Özürlü Vatandaşlara Uyguladığı Özel Bİr Durum Var.Görme Özürlü Arkadaşların Türkçe Hariç Hiçbir Dersten Netleri Gösterilmez.Çünkü Bu Sefer De Bu ADam Körken Gİdip Nasıl Mat Çözdü Gibi Saçma Sapan Lafların Ardı Arkası Kesilmiyor.Şimdi Birçok Kişi Diyecektir Ki ÖSYM'nin Böyle Bir Uygulaması Var Da Bizim Niye Haberimiz Yok Bu Bundan 2 Sene Önce Yakın Bir Görme Özürlü Arkadaşımın DA Başına Geldi.Bu Nedenle HEmen Torpil Yapıldı Falan Filan Diyeceğinize Keşke Biraz Araştırsaydınız.Çünkü Birine İftira Atmak Zor Ama Sonra Yapılan Hatayı Düzeltmek Zordur.En Basitinden Bu Çocuk Diyelim Emniyet Müdürünün Oğlu ve Ona Torpil Yapıldıysa ÖSYM Başkanı'nın Oğlu niye Barajı GEçemedi Adam Kendi Başında Olduğu Bir Kurumda Sözünü Geçiremiyorda Emniyet Müdürü Nasıl GEçiriyor.Lütfen Biraz Enine Boyuna Düşünmeden Sırf Konuya Yazı Yazmak İçin Cevap Vermeyelim....

----------------------------
Hadi bunlara inanmadınız,saçma sapan geldi bi "resmiyet" yok değil mi :)

buyrun size resmi yazı...

Bu engelliler yasası.


http://okulweb.meb.gov.tr/36/01/764194/engelilerinhaklari.html

BEDENSEL ENGELLİ ADAYLARA EK PUAN...

Bedensel özelliklerinde ağır derecede ve sürekli olarak işlev kaybı veya bozukluğu olması nedeniyle eğitim-öğretim hizmetlerinden yeterince yararlanamayan adayları seçme ve yerleştirme işlemleri ÖSYM Yürütme Kurulunun saptayacağı bir yöntemle, engel türü, engel derecesi, puanları ve tercihleri göz önünde bulundurularak yapılacak. Bu durumdaki adaylar bir üniversite veya devlet hastanesinden alacakları sağlık kurulu raporuyla kimlik bilgilerinin yer aldığı engellerine ilişkin özgeçmişlerini ayrıntılı olarak anlatan dilekçeyi ÖSS Aday Bilgi Formuna ekleyecekler.

Raporları ÖSYM’ce kabul edilen adaylar, ayrı salonlarda sınava alınacaklar ve gerekliyse kendilerine “okuyucu”, “işaretleyici” görevliler eşlik edecek.

Ösym'nin engelli vatandaşla ilgili kurallar formda yazıyor.

Bizim vatandaşımız hemen araştırmadan insanlara suç atmayı sever.Önemli olan bilinçli olmak..

Saygılarımla...


http://troubleshooter01.blogspot.com/2010/05/yilmaz-ilker-sahin-uzerinden-siyaset.html



45 yorum:

Clerk dedi ki...

Elinize sağlık efendim, iyi bir belirtmece olmuş. Bu gibi haberleri, üstelik de "zanlı"nın ismi bu kadar açık ve net verilmişken doğruluğunun araştırılması taraftarıyım. Google'da ismi araştırdım ve gerçekten açıklamasına ulaştım sayenizde. Zaten, sürekli "torpil yapılıyo" lafını herkes başarısızlığına kılıf etmede çok becerikli, bi de facebook gibi büyük bir sosyal platformdan bu binlerce insana yayın yapılınca olayın vehameti daha da büyüyor. delinin biri mehmet ali şahin'in oğlu diyor, bin insan adama küfrediyor.
bunu belirttiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

abi valla hakkınızı helal edin.bi an puanı görünnce ve bi açıklama dahilinde de olmayınca fena sinirlendim.kim olsa bunu yapar.sinirimi belirttim.valla hakkınız helal edin :(
ama daha fazla duyurmalısınız bunu.çünkü kimse bilmiyo.

Adsız dedi ki...

Üniversite sınavı sırasında ortopedik ve görme özürü bulunanlar için uygun düzenlenmiş sınav mekanları hazırlanır, görme özürlüler ve az görenler için 30 dakikalık ek sınav süresi verilir, sınav sorularını okuyacak ve söylenecek yanıtları yazacak uygun eğitimde ve düzgün diksiyonlu “yardımcı refakatçi” eşliğinde sınava girme olanağı tanınır.

engelli insanların haklarında bir tek bu madde var ösym ile ilgili. burda da ösym sonuçlarında sadece türkçe sonuçları gösterilir gibi bir açıklama da yok. bu insanları doğal olarak tatmin etmicektir.

Adsız dedi ki...

Üniversite sınavı sırasında ortopedik ve görme özürü bulunanlar için uygun düzenlenmiş sınav mekanları hazırlanır, görme özürlüler ve az görenler için 30 dakikalık ek sınav süresi verilir, sınav sorularını okuyacak ve söylenecek yanıtları yazacak uygun eğitimde ve düzgün diksiyonlu “yardımcı refakatçi” eşliğinde sınava girme olanağı tanınır.

engelli insanların haklarında bir tek bu madde var ösym ile ilgili. burda da ösym sonuçlarında sadece türkçe sonuçları gösterilir gibi bir açıklama da yok. bu insanları doğal olarak tatmin etmicektir.

osman dedi ki...

Eline koluna sağlık. O kadar büyük bir sorun ki eğitimli cahiller, hiçbir araştırma yapmadan pat diye insanları karalıyorlar. Böyle bir blog yapman ve bunu paylaşman mükemmel olmuş. Allah senin gibileri bana dost eder inşallah. Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

siktirin lan kimi kandırıyonuz siz. tarih nie yapmadı o zaman çocuğun. benimde kardeşim sınava girdi. siz bu ahları toplayın bakalım noolacak sonunda...

Adsız dedi ki...

Evet Görme Engelli arkadasımız ama bi bakıma bizimde önümüzü kesmiş olmuormu baska bi sistemde yarısmaları gerekmiyormu bu arkadas bizim önümüzü kapattı artık torpil olsa o adamlar bunu dusunemıcek kadar salak deiller :D böle ugrascagına yurt dısına özel üniye gönderir burda torpille urascagına bos yere millete iftira atmak hosuna gidiyor düsük yapan adamın zoruna gidio böle şeler ama bzmde önümüzü kapatmıs oldu sadece tek sorun bu yanlısmı ?

Adem ŞAHİN dedi ki...

Merhabalar ;

Ben İkinci Yorumu FrmTR'de Yazan Kişiyim.Ancak Kusura Bakmayın Bİzim İnsanımız Çok Düşüncesiz.Ben Sitede Yazdıktan Sonra Beni Sanki Torpil Yapıldığından %100 Emin Gibi Bana Bir Fırça Atmadıkları Kaldı...O Yüzden Bunun Aslını Yazmanız Çok İyi Olmuş Ama Bizim İnsanımızda Bu Düşünce Varken Çokta İnanacaklarını Sanmıyorum.

Adem ŞAHİN dedi ki...

Arkadaşlar Az Önce Okuduğumda Dikkat Etememiştim İkinci Yorumu Yazan Kişinin İsmi Geçen Çocuğun Oğlu Olduğu Söyleniyor.Ancak O Yorumun Sahibi Benim ve O Kişi İle Bir Akrabalığımız ve Tanışıklığımız Yok.Sadece O Kişiye Yapılan Büyük Bir Haksızlık Var ve Ben Bu Haksızlığa Karşı Birkaç Şey Söylemek İstedim.Yoksa Herhangi Bir Kan Bağımız Yoktur.Düzeltilirse Sevinirim...

Adsız dedi ki...

"bu arkadaş bizim önümüzü kesmiş olmuyor mu" diye soran yurdumun insanına bakıyorum da, bu sistemin bizi getirdiği noktayı görüp üzülüyorum bir kez daha. biz ne ara böyle insanlar olduk anlamadım.

Aşık Kız dedi ki...

Açıklamalar hiç tatmin edici değil, sosyal bilimler de tarih yada felsefe sorularının türkçe sorularından farkı ne, onlar neden gösterilmiyor o halde? Kimse kusura bakmasın ama külliyen yalan, birilerine torpil yapılmış apaçık ortada, türkçe yazılır matematik yazılmaz falan diye bi açıklamada yok yönetmelikte.

Ayrıca gerçekten böyle basit bir açıklama varsa, neden ÖSYM bugün telefonları açmadı ve maillere cevap vermedi ?

Keriz değiliz !

Adsız dedi ki...

"bizim ünümüzü kesmiyor mu?" sorusunu soran herkimse neden böle saçma soru sordugunu merak ediyorum nasıl senin önünü kessin paunlama sitemini görmüyormusun seninle ne alakası var bu punalamanın

BÖğürtlen Kültür & Mizah dedi ki...

Tebrikler troubleshooter, son derece açıklayıcı ve aydınlatıcı bir yazı olmuş. Şu adreste yayımladık http://www.facebook.com/notes/bogurtlen/ygs-de-torpil-yilmaz-ilker-sahin-yalani/390012768223
Bilgilerine sunar, teşekkür ederiz

BÖğürtlen Kültür & Mizah
www.bortlen.com

TRouBLeSHooTeR dedi ki...

Arkadaşlar bende hepiniz gibi çok sinirledim,nasıl olabilirdi böyle birşey diye,araştırdım ve bu yazıyı yazdım.
ben bu konuyu yazdığım gün
4 saatte 10.000 ziyaretçi geldi siteme,bir çok siteden siteme link verildi.Herkesin ilgisine teşekkür ediyorum.
Ama şu var o kadar çok yorum yapan var ki.Sadece insan gibi cevap verenlerin yorumlarını onaylıyorum.Yorumlarında küfür eden basit insanların yorumlarını onaylamıyorum.
kaldı ki bu yazıyı yazarken yılmaz ilker şahinin babası ile de görüştüm.Yazımda yanlış bir yerin olup olmadığını,eklemek istediği birşeyin olup olmadığını sordum.
ekleyecek birşeyi olmadığını ve teşekkür ettiğini söyledi..
Herneyse,herkese ilgisi için teşekkür ederim.Saygılarımla..

TRouBLeSHooTeR

Adsız dedi ki...

bu arkadaşın kör olduğunu nereden biliyorsunuz ? bizzat gördünüz mü bu arkadaşı ?

Adsız dedi ki...

bunlar ayrı kulvar da yarışıyo da bu ulkede bu sınava giren 380843 tane engelli vatandaş mı var. Eğer bu kadar büyük bi rakam söz konusuysa bu konu gündeme taşınırdı mutlaka. kaldı ki bu arkadaşımız iyi puan aldı diyoruz bunun da arkasın da 200000 kişi daha olabilir. yani sınava giren sayısı daha da fazla olabilir.

Adsız dedi ki...

sınavdaki puanlama sisteminde bir değişiklik yapılmadığı gibi, gösterimde de sonuçlarda şunlar gösterilir bunlar gösterilmez gibi bir şey yok. 30 dakika ek sınav süresi tamam. refakatçi tamam. peki sözel dedik. türkçe var da niye sosyal yok ? gerçekten de keriz değiliz. yönetmelikte yazılanların 2 maddesi konu ile alakalı. o da sınav süresi ve refakatçi olayları. bir arkadaş demiş ki "nasıl bu hale geldik?" diyeceğim şu: getirenler utansın eğer bir yozlaşma varsa. velhasıl OSYM başına buyruk çalışamayacağını kafasına göre LYS ye sokamayacağını öğrenmelidir. bu olayla birlikte bu sene sınava giren ve bundan önce çeşitli sınavlara giren çeşitli insanların hakkı yenmiştir. açıktır. kimse şahsı bizzat görmeden korumasın. ayrı kulvarda yarışıyor dediğiniz insana tekrar bir bakmanızı isterim acaba nerede yarışıyor. oysa hiçbir not konulmamış. şudur budur şöyle olmuştur diye.

Adsız dedi ki...

arkadaşım develete özürlü değil sağlam adam lazım madem bu adam özürlü ve hele hele görme özürlü ise bu adam kazanınca ne yapacak bence bu bir yalan ve bize yutturmaya calışıyorsunuz ......... ama biz yutmayız

Adsız dedi ki...

ABİ ALLAHINI SEVİYORSAN HAKKINI HELAL ET VALLAHİ BİLLAHİ ÇOK ÜZÜLDÜM İÇİM SIZLADI ŞUAN BUNU YAZARKEN YEMİN EDİYORUMKİ AĞLIYORUM BU BİR YALANDIR PEKİ , ÖZÜR DİLERİM İLKER ABİCİM GEÇMİŞ OLSUN LÜTFEN İKİNİZDE HAKKINIZI HELAL EDİN

SAYGILARIMLA MUSTAFA YAVUZ

hasan dedi ki...

yaptınız adamlık mı lan onu bunu kayırıyorsunuz neymiş adam kör müş rahatsızmış madem öyle türkçe sorularını nasıl çözmüş.adamlar torpille bir yere gelsin bu ne lan yılmaz ilker şahinin babasından orpili var o puna olmış bizler senelerce çalıştık hakkımızla ne aldıysak aldık daha bu sadece yılmaz ilker şahin in torpil olayı anlaşıl dı daha bunun gibi kaç kişi var orasını bir ALLAH bilir birde ösym başkanı bilir. yüzsüz insanlar.yorumsuz..........

Adsız dedi ki...

valla bende torpil olduğunu düşündüm ayrıca hala tereddütteyim. türkçe sorularını çözebiliyorsa sosyal sorulrınıda çözebileceğini düşünüyorum.kimsenin günahını almak istemem ama nedense bir bakan oğluna denk gelmiş. gerçekten torpil gibi birşeyse ve bunca öğrencinin hakkı yendiyse, kul hakkını unutmamaları gerekir...gerçi türkiye her konuda olduğu gibi bu konudada uyutulmaya çalışılıyor.

Adsız dedi ki...

Akıl var mantık var ösym bizzat görüp de mi sen görme engellisin diyor git işine ya saçma sapan şeyler yazmayın şehitlerin üzerinden siyaset yaptığınız gibi şimdi de kör insanların üzerinden siyaset yapıyorsunuz. Baykal dan daha ahlaksızsınız siz ya

Adsız dedi ki...

bizim insanımızda bu düşünceler var gibi yorumlar yazanlar asıl okumuş cahillerdir..benim ülkemin insanına laf edemezsiniz o bahsettiğiniz kişiler arasında sizin en yakınlarınız bile var kullandığınız kelimeleri dikkatli seçin .... ayrıca görme engelli arkadaşımız için ŞEKİLLİ sorulardan muaf dediniz diğer testlerde de şekil gerektirmeyen çok soru vardı onlardan da mı muaf??? farklı bi uygulama varsa bile çoğu kişinin derecesini geçti barajı geçecek kadar yapabilirlerdi bunu ...

Adsız dedi ki...

GörÖRME ENGELLİ OLMASINA LAFIM YOK HERKEZİN BŞINA GLEBİLİR ..... ÇARPITMAYALIM OLAYLARI TAMAMEN SINAVA YÖNELİK ELEŞTRİ YAPILIYOR ŞAHSİ DEĞİL

DİYOALRKİ GÖRME ENGELİNİN türkçe hariç netleri gösterlmez.. lan bu adam görme engeliyse nasıl matematik yaptı matematikte motifli sorular .. wardı görmeye dayalı sayılsal nereye 323 yapıyo TIP MI OKİCAK ..
Açıklamalar hiç tatmin edici değil, sosyal bilimler de tarih yada felsefe sorularının türkçe sorularından farkı ne, onlar neden gösterilmiyor o halde? Kimse kusura bakmasın ama külliyen yalan, birilerine torpil yapılmış apaçık ortada, türkçe yazılır matematik yazılmaz falan diye bi açıklamada yok yönetmelikte. taihide SOYLİDE YAZCAKTI ... OZAMN

Adsız dedi ki...

Hala inanmıyorum torpil diyen arkadaşlar, hangi akıl yoksunu insan yaptırdığı veya yaptığı torpili afişe etmek için sınav sonuç belgesini internet ortamına koyar kiii. vatandaşımız bu kadar mı akıl yoksunu, kendi başarısızlıklarına kılıf uydurmak için başkalarının başarılarını, özürlerini kullanmak içinizimi rahatlatıyor... o kadar akıllı ve cesursanız ve boş vaktiniz varsa lütfen İlker'in o gördüğünüz ve sadece netlere baktığınız belgede var olan vatandaşlık numarasını elinize alıp araştırın bakalım kimmiş nerde oturuyormuş birşey bulunca akbaba gibi saldıran aciz insanlar sizlerinde çocukları var veya olacak, bu gencin meslek seçiminde ne kadar kısıtlandığını, belkide mesleği yapamıcağını, sizin yakınınızın böyle bir rahatsızlığı olsaydı ve bunlarla karşılaşsaydınız vereceğiniz tepkiyi hiç düşündünüz mü... yoksa düşünmeden hareket etmek kişiliğiniz mi? ÖSYM sizleri de özürlü görüp sizin içinde bir değerlendirme sistemi kurmalı... Haklısınız...

Adsız dedi ki...

neden sadece Türkçe gösteriliyor da sosyal felan gösterilmiyor diyen arkadaş ilkerin babasının ne yazdığını keşke GÖZLERİNLE okusaydın.adam Türkçe harici derslerden muaf diyor değil mi!! ayrıca sosyal bölümünde de şekilli birçok soru çıkabiliyor bu nedenle sosyaldan da muaf olmuştur. meridyen-pararlel, ısı-nem grafiği vs.

yine de bu konuda bi açıklama yapılması gerekir.gerçekten torpil yapılmış sonradan böyle birşey uydurulmuş da olabilir.her neyse bir daha olayın aslını öğrenmeden kimseyi suçlamamanız dileğiyle..

Adsız dedi ki...

kesinlikle keriz değiliz....nerde bunun SOSYALİ sadece türkçeyle bu kadar puan mı alındı???? yazık gerçekten hala büyük torpiller yalanlanıoo....

Adsız dedi ki...

kardeşim kördür doğrudur lafım yok .. sınava giren 1.5 milyon insan var gelipte kör insanın yapması gerekenle kusursuz insanın yapması gerekeni aynı yerde tutamazsın onlarıda kendi aralarında sınav yap başarı puanına göre yerleştir.. ösym her sene bi sürü sınav çeşidi ortaya çıkarıo buyursun bunuda burda bu şekilde halletsin. üniversitelerde ona göre kontenjan açsın yani bu bukadar zormu.. eleman sadece türkçe yapıcak ve diğer bölümleri gösterilmicek normal bi öğrenciden çok yüksek puan alıcak...duygu sömürüsü yapmayalım arkadaslar madem ösym bu kadar centilmen bi şekilde şişirilmiş puan verebilio üniversite okumak isteyen körleri direk olarak üniversitelere alsın..

Adsız dedi ki...

bu kadar insanın hakkı var onlarr ne olacakk çokk günahh yaa allah büyük bakalımm!!!!!

Adsız dedi ki...

engelli insanların hakları kısmında sadece türkçe işaretler sonuç belgesinde sadece türkçe yanıtları gösterilir, ek puan verilir diye hususlardan bahsedilmiyor. evet madem bilinçli olacağız hemen .gov.tr uzantılı bir site verildi diye bakmadan inanmayın. ösym nin sonuç kısmında engelli ek puanı, özel durum, kişiye özel puan vs gibi ibareler koymak bu kadar mı zor öyle özel bir uygulama olduğunda. ben hala inanmıyorum hiçte öyle bi olay duymadım sadece engellilerin yanlarına işaretleyici bir yardımcı verildiği hususu vardır. bakalım izlemeye devaM

Adsız dedi ki...

ya allah ıcın hala torpıldır dıen arkadaslara seslenıom dorudur az gelısmıs tum ulkelerde oldugu gıbı bızım ulkemızdede vardır bısey demıom ama bı yerde yazmıslar mehmet alı sahının oglu dıe dıger bı yerde emnıyet mudurunun oglu dıe kul hakkıdır allah ıcın elınızın altında ınternet var acın bakın oglunun adı neymıs gunahtır ya...

Adsız dedi ki...

nasıl bi ülkede yaşadıımızı hepimz bilioruz bnce..ne kadr kötü yerlere gittiimizi de.. şükür ki okuyan dinleyen insanlardanız ama bugüne kadr hiç böle bi uygulama duyulmadı da şimdi nie birdenbire çıktı böle bişey anlamış deilim.zaten bu seneki sınavın ne kadr dandik olduunu da hepimz gördük.bu ülkede adil bişey yapan yok ki biz adil davranalım? çok saçma.

Adsız dedi ki...

başlarım bölee işeeeee torpil resmenn yaptıklarııı iş deilll hak yıolarr kesınlıklee hakkım haram olsunnn bu netleee buuu sonuçç olamazz ne olursa olsun ımkansızzzzz bunun acısı çıkar inş. okdr öğrencinin hakkı varrr

Adsız dedi ki...

hakkınızı helal edin. puanları görünce sinirlenenlerdenim ben. açıkçası sinirlenenlerin bir suçu yok. tüm suç halkı yeterince bilgilendirmeyen yetkililerde. bu sonucu alan kişinin engelli olduğu birisi söylemeden kimsenin aklına geleceğini sanmıyorum ben.

Mia dedi ki...

Bu olay önümüzü kesiyor diyen arkadaşlar.. Eğer kendinizi Yılmaz İlker Şahin arkadaşımızın yerine koyuyorsanız haksızlık etmiş olursunuz. Sizinde başınıza gelebilirdi. İyi ki engelliler için böyle bir şey var. Ben bilmiyordum ve öğrendiğime çok sevindim. Allah razı olsun.

Adsız dedi ki...

Fazla yazı,uydurma ve toparlama.Yazdıklarınıza inanıyorsanız erdeminizi kaybetmiştirsiniz!
Hikaye uydurmayın kardeşim,madem öyle bir başka engellinin sınav sonucunu çıkar kıyaslama yapsın medya.Sade bir vatandaş demeç vermez.Bu yandaş medyanın toparlamasından ibaret.Bırakın ya heryeri sömürdünüz be utanın kendınızden.Liberal faşistsiniz,sizler halka korku verip dini istismar edensiniz.
burda torpil döndüğü için değil.Bu akp adamlarından herşey beklenir.Her türlü çirkeflik hiyakarlık beklenir ve yapmaktadırlar.

AYIP... dedi ki...

arkadaşlar puanın hesaplanması doğrudur.
30 soru üzerinden değerlendirme yapılıyor 120 soru üzerinden değil

birde haklarının yenildiğini iddaa eden arkadaşlara söylüyorum AYIP...

engelli diyoruz sizle aynı düzeyde aynı şartlarda değil lütfen biraz empati kurun...

Adsız dedi ki...

Bir açıklama yapıldı diye ki bu açıklamanın ne derece doğru olduğu bile hala tartışılır durumda,inanmayanlara çıkıpta cahiller vs demek tamamıyla yanlış.Ben kendi şahsıma konuşuyorum ki madem bu olay bahsedildiği şekilde torpil değil,bana bunu ispatlayın derim.Oraya iki link daha ekleyip M.E.B nın şöyle şöyle belirttiği durum var demekle olmaz.Bir tek bu arkadaşta mı bu durum söz konusu? Kaldı ki hadi böyle bir durum var diyelim,türkçe dersinden 22 doğru 17 yanlış yapmış birinin diğer tüm derslerdeki başarısı ne ki Türkiye genelinde başarı sırası olarak 150binlerde yer alıyor?

Adsız dedi ki...

tamam özürlü kardeşlerimize böyle haklar tanınsın ama şekilli soruları(matematk-fen) yapmayan öğrencilerin sözel puanları yüksek olur fakat söz konusu arkadaşımızın sayısal puanı (ygs1-2) sözel ve eşit ağırlık puanlarından (ygs 3-4-5-6 ) daha yüksek yani türkçe yapan adamın fen puanı düşük olur türkçe puanı değil bunu bi açıklasanız ?

Adsız dedi ki...

arkaadaşlar halimize şükredelim o duruma gelmektense bölesi daha ii bence....eğer torpil söz konusu ise rabbim elbet aacısını çıkartır haklıya hakkını verir..

Adsız dedi ki...

AKP hükümetten ben her haltı beklerım aga bos yere dıl dokmeye calısmayın bence hersey ortada ay efendim oyle bişey yokta yapmadıkta etmedıkte traş......

Adsız dedi ki...

bence de bu haberi face book ta yayınlayanlar kasıtlı yayınlıyorlar zaten grubun ismindende siyasi bir düşmanlığı olduu belli oluyor birşey bilmeyen insanları hemen koyun sürüsü gibi tepki verdirmek amaçları

Adsız dedi ki...

BUNUN SİYASETLE ALAKASI YOK HER HÜKÜMETTE BU TÜR OLAYLAR OLUYOR.İNSANLAR KAFA YAPILARINI DEĞİŞTİRMEDİKÇE BU BÖYLE DEVAM EDER..AYRICA ÖN YARGILARINIZ BİLGİSİZLİĞİNİZDEN GELİYOR YGS HAKKINDA BİLGİNİZ OLSAYDI BU TÜR YORUMLAR YAPMAZDINIZ.

Adsız dedi ki...

Hanginiz bu yazdıklarınızı yada görme özürlü olduğunu kanıtlayabilrisinz.Benim bildiğim Türkiye layık demokrasik bi ülkedir herkes eşittir nasıl bir eşitliktir bu.Ve ayrıca tamam girsin o puanı alısn o adam okusa bile ünüversiteyi vatana millete nası bi yardımı olacak ? Çocuğunuzun görme özürülü bi öğretmenden eğitim görmesini kim ister bu yazdıklarım onları aşşalamak için değil sadece gerçekler.!Yazık Atamızın bize şu koca mirası ne halde yazık çok yazık...!

ReCoN dedi ki...

madem bu arkadaş görme engelliymiş bu arkadaşın bir resmi cismi yokmu bir raporu yokmu? ama sanırım ki yok demek ki haber doğrudur...

Yorumlar Hakkında:


Yorum yapmaktan çekinmeyin, Yorumlar hem benim için teşvik, sizin içinde kendinizi ifade edebileceğiniz bir ortam! İyi veya kötü her türlü yoruma açığım. Ha bu arada unutmadan, yaptığınız yorumda bana cevap vermemi beklediğiniz birşey yazdıysanız, lütfen verdiğim cevabı okumak için 1-2 içinde blogumu tekrar kontrol edin.

Yorum Gönder

Etiketgiller

.NET (1) .nomedia (1) .torrent uzantılı (1) *#0228# quick start (1) *#0228# Quick Start ne işe yarıyor (1) 8 mart nedir (1) a/an ve the Kullanımı (1) açamıyorum (1) android dns adresi değiştirme (1) android dosya gizleme hesap makinesi (1) android gizli klasör (1) android market (2) android porno (1) android yasakli site acma programi (1) arkadaş ekleme (1) ayrılık şiirleri (1) ayrılık yazıları (1) ayrılıkla ilgili (1) Battle Royale 0xc000007b hatası (1) Bedelli askerlik (1) Beyaz Ekran Sorunu (2) Blog güncellemeleri (1) blog tema değişimi (2) bowling oyunları (1) bowling skor (1) bowling strike (1) bowlingde skor (1) bozuluyor (1) Bu ağa bağlanamıyor (1) bu ağa bağlanılamıyor windows 8 (1) Bu öğe bulunamadı (1) Call of Duty (1) Cd key already in use (1) clash royale (1) clash royale deste (1) core_ets2mp.dll Hatası (1) counter strike cd key sorunu (1) cs 1.6 (1) cs cd key değiştirme işlemi (1) çalışma prensibi (1) çalışmayı durdurdu (2) çalışmıyor (2) çalıştırma (1) çözüldü (1) çözüm (5) Çözümü (8) ders notu (1) deyimler (2) disk temizleme (1) dll (2) dll dosyası (1) dll hatası (2) DNS (1) DNS adresleri (1) dns ayarları (3) DNS listesi (1) dosya gizleme (1) dosya silinmiyor (1) Dosya Şifreleme (1) dowland (1) dünya kadınlar günü (1) e-devlet (1) En Hızlı DNS (1) English Proverbs (1) ets 2 hava basıncı sorunu (1) ets2 (3) ets2 düşük hava basıncı (1) euro truck simulator 2 (2) euro truck simulator 2 multiplayer (1) face hackleme (1) facebook filmi (1) facebook giremiyorum (3) Facebook Hesabım kapatıldı (1) facebook hesabıma ulaşamıyorum (1) facebook neden açılmıyor (1) facebookta bakım (1) facede profiline kimler bakmış (1) FIFA 18 (1) FIFA 18 DirectX Function Sorunu (1) filtrenize göre iş bulunmuyor (1) fiyat listesi (1) fiyatı ne kadar (1) FM 2018 (1) Football Manager 2018 (1) Fortnite (1) Fortnite Battle Royale (1) giremiyorum (1) Google (9) google güvenlik (1) google hatası (1) göremiyorum (1) görünmesin (1) gösterimi (1) göstermek (1) göstermiyor (2) gözükmesin (1) gözükmesini engellemek (1) GTA 5 (2) GTA 5 Açılmama Sorunu (1) Gta 5 Online bağlantı sorunu (1) GTA 5 yükleme Sorunu (1) GTA v donma sorunu (1) gta v kasma sorunu (1) güncelleme (2) güncelleme duraklatıldı (1) haberi (1) haberleri (3) hack (2) happy new year (1) Hata Kodu: -130 Sayfa yüklenemedi (bilinmeyen hata) (1) hata veriyor (1) hatası (3) hatchback (1) Hayat Hikayesi (1) Ingilizce fillerin 2. ve 3. halleri (1) ie7 (1) ie8 (1) ilginç (1) ilişki durumu (1) ilk kim (1) inanılmaz evlenme teklifi (1) inceleme (5) indir (9) indirim kodu (1) ingilizce ders (1) ingilizce sözler (1) instagram (5) instagram durduruldu (1) instagram geçiçi olarak engellendin (1) instagram güncelleme (1) instagram hatası (1) internet explorer (1) ios (6) ios 11 (1) ios 11 şarj sorunu çözümü (1) istanbul (3) istatistikler (1) iş takip programı (1) javascript (1) kadın (1) kaldırır mı (1) Kamera Sorunu (2) kapandı (1) karakter problemi (1) karakter sorunu (1) kentsel dönüşüm (1) kentsel dönüşüm kira yardımı (1) kentsel dönüşüm laboratuvarı (1) kız arkadaş (1) kız arkadaşı (1) kız tavlama (1) kilitleniyor (1) Kilo Almak icin (1) kim 500 milyar ister (1) kim milyoner olmak ister (15) kimdir (10) klasör gizleme (1) komik resimler (1) korkunç (1) kredi hesaplama (1) kredi notu düşmeyen bankalar (1) kumanda (1) kurucusu kim (1) kurulumu (2) library (1) mantığı nedir (1) Masterchef (1) Masterchef Türkiye (1) Mazda 3 2018 (1) mazda 3 inceleme (1) mp3 (4) mp3 açılımı nedir (1) MSVCR100.DLL (1) Mukemmel Sayı (1) Mustafa (1) mükemmel sayı nedir (1) müslüm gürses kimdir (1) nasıl (23) nasıl çalışır (3) nasıl girerim (1) nasıl gizlenir (1) nasıl kaldırılır (1) nasıl kapatılır (1) nasıl oynanır (1) nasıl silinir (1) nasıl yaparım (6) ne (7) ne demek (11) ne işe yarar (10) ne kadar (1) ne zaman (11) ne zaman kuruldu (1) neden (4) neden açılmıyor (1) neden hata veriyor (1) Need for Speed (5) Need for Speed hatası (1) Need For Speed Payback (1) Need For Speed The Run (1) nfs (5) nfs hot pursuit (2) nfs the run (1) niçin (1) niye (8) oyun (30) oyun hilesi (1) öğe bulunamadı hatası konumunu doğrulayıp yeniden deneyin win 10 (1) örneği (1) örnek proje (1) özellikleri (2) pes 2011 (1) PES 2017 PES 2018 (1) philips tv (1) php (4) PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (1) porna (1) programı (3) pugb (3) QR Kod Nedir (1) resimleri (1) RISK: Global Domination (1) s-voice dil değiştirme (1) s6 özellikleri (1) samsung (10) seditio (6) Seditio eklenti (4) Serel Yereli (1) Sevgili (2) sevgilim (1) sevk tarihi ne demek (1) sistem gereksinimleri (4) sorun (3) sorun çözümü (27) sorunları (1) sorunu (8) sosyal medya (5) sözleri (4) steam (9) steam hatası (4) strike nedir (1) şarj sorunu (1) tavsiye android uygulamaları (1) tavsiye edilen android uygulamaları (1) teknoloji (2) telefon (18) the game malfunctioned hatası (1) Toyota Auris (2) Trackmania Nations Forever (1) troubleshoot3r (2) troubleshooter (21) truckersMP (1) türkçe (3) türkçe yama (2) update (2) update hatası (1) video (3) videoları (2) web dizayn (1) web tasarım (1) web tasarım adana (1) win 10 (1) win10 (3) win7 (4) windows (7) windows 10 (6) windows 7 (5) xinput1_3.dll (1) yasaklı sitelere girmek (2) zaman (1)